gastenboek

115 berichten, 12 pagina's 
«  » 
11-10-2023
Geplaatst door: Lindy en Koen

Hexagon trouwboeket

Wat een onwijs gave manier om ons trouwboekt tot een blijvende herinnering te verwerken! Het was fijn dat Marieke de tijd nam voor al ons vragen en wensen, zowel bij het bloemen brengen als bij het kunstwerk ophalen.

02-09-2023
Geplaatst door: Ilse

Gietwerk ivm overlijden

Het gietwerk dat ik heb laten maken door Marieke was om aan iemand te geven vanwege een overlijden. Het is het meest bijzondere cadeau dat ik ooit aan iemand heb gegeven. Marieke is een heel fijn mens, denkt goed mee en geeft een kijkje in het hele proces van het maken van het gietwerk. Het is precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had. Dank je wel Marieke!

16-08-2023
Geplaatst door: Renske

Bruidsboeket laten vereeuwigen

Wij wilden een blijvende en tastbare herinnering van het bruidsboeket van onze bruiloft. Zo kwamen we uit bij Marieke, die hiervan een prachtig kunstwerk heeft gemaakt. Het hele proces verliep gemakkelijk en prettig. We werden goed up to date gehouden tijdens het proces en kregen dan ook zo nu en dan foto’s en video’s toe gestuurd.
We zijn echt onwijs blij met het eindresultaat en het kunstwerk heeft dan ook een mooie prominente plek in huis gekregen.
Echt heel erg bedankt Marieke!

10-08-2023
Geplaatst door: Lisa van Vliet - Vollebregt

Prachtig gietwerk van mijn trouwboeket

Enkele jaren geleden kwam in Marieke haar instagram al tegen, toen een bruiloft een tijdje later op de planning stond wist ik het meteen ik wilde mijn boeket laten ingieten. Vooraf heb ik wat informatie opgevraagd en kreeg overal netjes antwoord op, ook met de tip erbij om alvast een plekje te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Ook kreeg ik nog tips doorgestuurd om mijn boeket zo mooi mogelijk te houden, helaas gooide warmte wel een klein beetje roet in het eten. Maar ondanks dat kon Marieke nog genoeg bloemen redden, na het brengen kreeg ik dezelfde avond nog een update met foto's. Later kregen we ook foto's toen de bloemen uit het droog proces kwamen en foto's van het opzetje, een filmpje halverwege het gieten en natuurlijk foto's van toen ze klaar was. Ons gietwerk is toen opgestuurd en meer zeer veel zorg ingepakt, extra leuk de niet gebruikte gedroogde bloemen krijg je gewoon mee gestuurd en ook alle extra's zoals linten stuurt ze netjes mee terug. Wij zijn er super blij mee en gaan het gietwerk een mooi plekje in huis geven!

03-08-2023
Geplaatst door: Ivanka

Trouwboeket

Ik kreeg van mijn dochter mijn trouwboeket overnieuw toen we 25 jaar getrouwd waren. En ik wilde iets hebben als aandenken. En niet wat ik 25 jaar geleden had. Via het internet kwam ik bij Marieke uit. Haar site zag er goed uit. Na informatie te hebben gekregen. Ben ik naar haar toe gegaan. En wat werd ik goed en netjes geholpen. Ze legde alles heel goed uit en wat was ze vriendelijke. Ik kon niet kiezen want alles was leuk. Ze nam de tijd. En toen ik toch wilde wisselen was dat geen probleem. Het hele proces houd ze je op de hoogte met foto's en een filmpje. Zelfs het eind resultaat krijg je via een filmpje. En wat was het mooi geworden. Heb voor op tafel een wachinelichthouder gedaanen zo gaaf geworden. En voor op mijn kast een bloemstuk met foto. Alles zag er perfect uit. Ben er erg blij mee. Zal Marieke echt aanraden bij anderen.

27-06-2023
Geplaatst door: Saskia Suvaal

Gedenkhartjes

Wat zijn we blij met onze gedenkhartjes!
Het is een mooie.herinnering aan een byzondere man.
En precies geworden zoals we voor ogen hadden.
Het overlijden van onze vader en man kwam toch onverwacht en wat is het mooi dat we nu zo'n mooi hartje hebben.
Hij was bloemist en had dit zeker heel mooi gevonden!
Marieke heeft snel contact met ons opgenomen na.onze vraag of we bij haar terecht konden voor iets moois met onze bloemetjes erin verwerkt.
De dag erna konden we de bloemen al brengen en vertelde ze ons hoe het proces tot aan het hartje verloopt.
Via de app werden we netjes op de hoogte gehouden met tuasendoor nog een opzetje van de indeling van de hartjes en later nog eeen filmpje met het hars gieten.
Erg fijn om zo op de hoogte gehouden te worden.
Vandaag konden we onze hartjes halen ..en wat zijn ze mooi geworden !zorgvuldig verpakt echt met liefde verzorgd.
Marieke, dank.je wel voor je begrip en.je.mooie.kunstwerkjes met onze.bloemetjes.

27-06-2023
Geplaatst door: Ellen Pullens

Trouwboeket

Ik wilde graag iets blijvends van mijn bruidsboeket en kwam zo op de website van Mariek terecht. Het resultaat prachtig. Echt de sfeer van het boeket waar ik nu elke dag van kan genieten. Ook het contract is erg prettig verlopen. Goede communicatie en ook gewoon erg gezellig en persoonlijk!

26-06-2023
Geplaatst door: Betty

Lichtjes

Na al 2 eerdere positieve ervaringen weer een prachtig werk bij Marieke besteld. De drie lichtjes voor onze dochter die een wel hele zware periode achter de rug heeft. Marieke heeft heel goed begrepen wat dochter mooi vindt en dat vertaald naar haar werk. Super bedankt lieve Marieke.

14-06-2023
Geplaatst door: Suzanne en Erik

Trouwboeket

Wij zijn bij toeval op de website van Marieke terechtgekomen toen ik iemand zocht die van mijn trouwboeket een levendige, prachtige herinnering kon maken. Dit heb ik gevonden bij Marieke. Het contract verliep fantastisch en ze heeft ons goed begeleid om er iets heel moois van te maken. Nu hebben wij dankzij Marieke een blijvende herinnering aan onze mooiste dag! Dank je Marieke ❤️

30-05-2023
Geplaatst door: Mike en Ingrid

Gedenkhart

Op zoek naar een bijzonder gedenkwerk kwam ik via google op de site van Marieke. We wisten meteen dat dit precies was wat we zochten. Mijn schoonmoeder was dol op bloemen dus dit was perfect. Het contact met Marieke was super, en ook het advies over welke bloemen we konden gebruiken. We konden niet wachten tot het klaar was. En het is nog mooier geworden dan dat we konden hopen. Ontzettend bedankt voor de hele mooie blijvende herinnering die je gemaakt hebt...