gastenboek

77 berichten, 8 pagina's 
« 
13-05-2021
Geplaatst door: Nathalie Luijten

Gietwerk bloemen en foto

Ik had al 1,5 jaar droogbloemetjes hangen van een boeket wat ik van mijn moeder had gekregen vlak voor zij plotseling kwam te overlijden. Via via Marieke aanbevolen gekregen, wat een geluk!
Marieke heeft de bloemetjes kunnen verwerken in een prachtig gietwerk, tezamen met andere bloemetjes die bij ons passen, en een mooie foto van mijn moeder erin verwerkt.
Tranen rolden over mijn wangen toen ze mij de opzet stuurde. Boven verwachting mooi geworden, en de bloemen kunnen nu voor altijd bewaard blijven.
Ontzettend blij mee!
Nogmaals bedankt ❤️

08-05-2021
Geplaatst door: Marjolein

Tandje

Marieke heeft het tandje van mijn dochter in een klein mooi werkje gegoten. Het is heel fijntjes en lief. Ik ben er super blij mee! De tandjes van mijn andere dochters gaan ook zeker naar Marieke als ze gaan wisselen. Ook het contact verliep heel prettig. Als je iets dierbaars op een mooie manier wilt bewaren is dit echt een fijne manier.

18-04-2021
Geplaatst door: Caroline

Heel blij met het kubusje met knijpertje. Met een schattig formaat van 3x3 van het blokje met daarin 2 schatjes van klaprozen erin. Een prachtig cadeau voor mijn moeder haar verjaardag. Het pakje was ook prachtig ingepakt met een mooie persoonlijke toch, een feestje om te krijgen. Hier ga ik zeker nog eens terug komen!

10-04-2021
Geplaatst door: Linda

Marieke heeft de bloemen die wij hadden bij het afscheid van onze stilgeboren dochter prachtig verwerkt in een gietwerk. Heel erg waardevol en voor ons een subtiele manier om iets bijzonders van onze dochter in huis te hebben staan, buiten het gedenkplekje wat we voor haar hebben.
Het overleg wat we hadden verliep prettig en ik zou in de toekomst zeker terugkomen om iets moois te laten maken door Marieke!

06-04-2021
Geplaatst door: Lynda

Veelste vroeg mijn moeder verloren en dat betekend voor mij dat ik haar het liefst elke dag op een mooie manier wil blijven herinneren. En daar was Marieke! Ik wist welke bloemen maar Marieke haar perfecte inzicht zorgde voor een bijzonder en speciaal kunstwerk. Mijn moeder zou het super gevonden hebben! Blijf doen wat je doet want dat is je roeping & ik adviseer je bij iedereen aan! Liefs

02-04-2021
Geplaatst door: Linda van Doremalen

Gedenkwerk

Via via in contact gekomen met marieke na het overlijden van mijn vader. Nooit geweten dat je zo'n mooi en persoonlijk kunststukje kunt laten vervaardigen. Marieke brengt troost en magie bij elkaar in een dierbare herinnering voor de rest van je leven. Tranen van ontroering, maar wel tranen met een mooi gevoel.

02-04-2021
Geplaatst door: Wendy & Rik

Een mooie herinnering

Toen opa kwam te overlijden in deze gekke tijd wilden wij voor oma iets bijzonders doen.
Dat is gelukt!

Dankzij het mooie werk van marieke zijn de bloemen uit het rouwboeket van de famillie niet verloren gegaan maar vereeuwigd in een mooie gedenk werken.
Opa was weg van orchideeën en laat deze orchidee nou net lastig zijn om in te drogen.. Toch is het Marieke gelukt en hebben wij dit mooie stuk aan oma gegeven.
Zij is Marieke net als ons ontzettend dankbaar is voor het mooie werk wat zij maakt!

30-03-2021
Geplaatst door: Monika

Geen urn maar een kunstwerk

Voordat de opa te overlijden kwam wist ik Marieke te vinden. Blessing uit de hemel.
Mijn ex schoonvader was geen doorsnee mens, was een kunstenaar, ik wist gewoon dat hij dit mooi zou vinden.
Op zijn kist lag een prachtige bloemenstuk die ik samen met kinderen heb gemaakt en uit deze bloemen heeft Marieke een adembenemend mooi herinnering voor ons gemaakt, ook voor kinderen, iedereen zijn eigen stuk met opa zijn as.
Marieke heeft behalve talent ook een talent in subtiele benadering, zij is onwijs lief en open, 100% betrokken bij het geheel proces. Marieke is een "pleister" voor een verdriet en maak verwerking zo veel mooier en bizonder zonder dat ze dit beseft.
Dank voor alles lieverd.

05-03-2021
Geplaatst door: Fleur

Marieke heeft voor ons een kleine bol gemaakt ter nagedachtenis aan ons overleden hondje. Vanaf het 1e contact met Marieke hadden wij een warm en persoonlijk gevoel. Het gietwerkje is zelfs mooier als op de foto's en video. We zijn er zo blij mee !

27-02-2021
Geplaatst door: Wendy

Boeket en corsages

Wij hebben onze corsages en het boeket van ons geregistreerd partnerschap door Marieke laten drogen en ingieten.
Het boeket in een keepsake en de corsages in een bol.
Ontzettend blij met de prachtige resultaten!
Het contact met Marieke was heel fijn en aangenaam. Het voelde persoonlijk en vertrouwd.
Via whatsapp hield ze ons op de hoogte en stuurde ze foto’s, erg handig en leuk!
Wij zijn zeer tevreden, echt een aanrader!
Zo kan je de bloemen op een waardevolle manier bewaren.