gastenboek

77 berichten, 8 pagina's 
« 
03-02-2021
Geplaatst door: Fieke Savenije

as-bolletjes

Lieve Marieke,
Ik ben een beetje laat met dit bericht en wil je alsnog heel hartelijk danken voor je mooie werk! Ik ben heel blij dat ik nu na vele jaren iets moois heb weten te bedenken voor mijn vaders as. Dikke zoen !!

28-01-2021
Geplaatst door: Lia

Domtoren

Naar het over lijden van mijn oma wou ok graag iets moois en dat mijn opa en mijn broertje daar bij moest een en ze alle drie uit Utrecht kwamen vond ik het super leuk om iets met de dom te doen en ook nog de kaart van mijn oma er in te verwerken ik ben echt super blij met mijn kunstwerk bedank voor je mooie werk Marieke
Gr lia

26-01-2021
Geplaatst door: Cora

Gedenkwerken 7 stuks!

Na, het overlijden van mijn vader hebben wij als familie allemaal gedenkwerken laten maken. Marieke was in het eerste bezoek al heel fijn om mee te overleggen. Nichtjes die er niet bij konden zijn (Corona tijd) heeft ze uitgebreid mee overlegd.
Ook tussendoor zijn we op de hoogte gehouden. Elk stuk is weer heel anders maar met elkaar zie je dat ze een geheel vormen. Hoe mooi is dat!
Stukken zijn ook mooi ingepakt!

Bedankt!

19-01-2021
Geplaatst door: Daphnd

Lelietjes van Dalen

Ik wist helemaal niet wat ik wilde met de lelietjes van dalen van het rouwboeket en het as, maar Marieke heeft het idee opgedragen om er een takje van as aan toe te voegen die ook de bloemetjes dragen. Ik kon niet wachten om het stuk mee op te halen. Ik ben er erg blij mee! Dankjewel.

15-01-2021
Geplaatst door: Ivonne

Prachtig werk

Lieve Marieke, wat een prachtig werk heb je gemaakt met bloemen uit een rouwboeket.
De bloemen blijven dankzij het droogproces mooi van kleur en vorm. Zo bijzonder dat jij dit kan maken, een blijvende herinnering. Dank je wel! x

25-11-2020
Geplaatst door: Silke

Dankbaar

Marieke,

Wat ben ik dankbaar voor het mooie gedenkwerk wat je voor mij hebt gemaakt.
Augustus dit jaar ben ik mijn vader helaas veel te vroeg verloren..
Via social media kwam ik bij toeval op je pagina terecht. Ik heb je pagina en website bekeken en was verbaasd wat er allemaal mogelijk is om as te verwerken in een mooi werkje wat niet iedereen heeft.
Het heeft inmiddels een mooie plekje gekregen thuis.
Verdriet verwerkt in een mooi gedenkwerk!♡

09-11-2020
Geplaatst door: Maartje

Gedenkstukje hart

Drie maanden geleden heb ik mijn moeder verloren. Veel te jong gestorven aan een oneerlijke strijd.
Via Facebook kwam ik de site van Marieke tegen. Ik wilde graag twee gegoten hartjes met rouwbloemen erin verwerkt en as in de vorm van een vlinder. Dit omdat ik regelmatig een vlinder om mij heen heb. Mijn vader en schoonmoeder ervaren hetzelfde. Bij mijn vader zat er een vlinder in huis en bij mij o.a. op de vensterbank. Tijdens het maken van deze werkjes kreeg Marieke ook een vlinder op bezoek. Erg mooi!
De werkjes zijn ontzettend mooi geworden. 1 staat bij mijn gedenkhoekje en 1 bij het gedenkhoekje van mijn vader. Ze passen mooi in de hand als ik even mijn mama wilt 'vasthouden'. Het geeft mij troost.
Marieke doet dit echt fantastisch mooi. Ze betekent veel voor mensen op deze manier. Prachtig. Blijf deze hobby vooral uitoefenen. Bedankt voor alles!!

09-11-2020
Geplaatst door: Eline Terpstra

50 jarig jubileum

Lieve Mariek,
Ontzettend bedankt voor het mooie kunstwerk die je hebt gemaakt voor mijn ouders hun 50 jarig Huwelijk.
Wij zijn heel blij dat wij zo'n mooi, orgineel, persoonlijk cadeau hebben gegeven voor hun jubileum. Ze waren heel verrast en het kunstwerk met hun trouwfoto heeft een hele mooie plek gekregen in huis. Liefs Eline

29-09-2020
Geplaatst door: Antje

Gedenk afdruk poot

Via Facebook kwam ik terecht op de site van Marieke. Vier jaar geleden hadden we onze lieve vriendin moeten laten inslapen en al 4 jaar stond haar as in de kast. Ik wilde wat bijzonders, iets wat niet iedereen heeft. Al snel zagen we een pootafdruk.
Samen met Marieke besproken wat allemaal mogelijk was, we wilden namelijk ook een foto van onze lieverd erbij, haar, de naam en natuurlijk de as.
Dit was allemaal mogelijk. Samen hebben we de kleuren uitgezocht.
En vandaag konden we dan eindelijk het pootafdrukje ophalen, en wat is het prachtig geworden!
Onze lieve vriendin krijgt een mooi plekje . Dankjewel Marieke voor dit prachtige kunst werk!

18-09-2020
Geplaatst door: Evelien

Ik ben de gedenkwerken van Marieke tegengekomen op Instagram. Ik bleef er een tijd lang over nadenken, want wat een mooie manier om een geliefde te gedenken. Uiteindelijk besloten om Marieke iets te laten maken voor mijn moeder, een herinnering aan mijn overleden vader. Na te hebben aangegeven wat er sowieso bij moest, stuurde ze een aantal opzetjes door. Hier kon ik mijn mening over geven waarna Marieke weer nieuwe opzetjes stuurde. Dit ging een aantal keer heen en weer, voordat we het uiteindelijk ontwerp hadden gevonden, inclusief een wissel van vorm. Omdat de inhoud van het gedenkwerk al was gedroogd, duurde het niet voordat het af was. Het pakketje werd netjes ingepakt verstuurd en is daardoor ook zonder beschadiging aangekomen. Daarnaast reageert ze ook snel op berichtjes wat erg prettig is.