gastenboek

115 berichten, 12 pagina's 
«  » 
28-11-2022
Geplaatst door: Linda

Trouwboeket

Wij hebben ons trouwboeket in laten gieten, en wat is een het een prachtig kunstwerk geworden! Heel blij mee om op deze manier de bloemen te kunnen bewaren. Echt een aanrader!

24-10-2022
Geplaatst door: Manon

Schitterend Pronkstuk

Eigenlijk valt er niet veel aan toe te voegen na alle mooie woorden die o.a. hier in het gastenboek vermeld staan. Maar ga het toch proberen. Ook ik heb een mooi stuk om te mogen bewonderen. Niet alleen het gehele stuk maar met verbazing heb ik naar de bloemen gekeken, deze zijn zo goed en mooi gedroogd, de kleuren die bewaard zijn gebleven is waanzinnig. Dit zie je ook meteen weer terug in het kunstwerk, want zo kan het wel genoemd worden.
Ben er blij mee en kan tot oneindig genieten. Ook langs deze weg, enorm dank voor het schitterende pronkstuk waar ik elke dag naar mag / kan kijken!

10-10-2022
Geplaatst door: Denise

Gedenkwerkje

Wij hebben voor mijn moeder een gedenkwerkje laten maken voor haar overleden paard. Marieke heeft er echt een pracht werk van gemaakt. Met stro, haren en manen erin verwerkt. Zo heeft mijn moeder een mooie tastbare herinnering. De communicatie was erg prettig. Heel erg bedankt Marieke!

06-10-2022
Geplaatst door: Gerie van de Ven

Trouwboeket

Wij willen Marieke super bedanken voor haar geweldige werk. Ons Trouwboeket is nu gewoon echt een pronkstuk in huis!! Ook heel fijn dat ze je continu op de hoogte houdt en filmpjes stuurd hoe ze te werk gaat... Ik zou Marieke aan iedereen aanbevelen. Super bedankt. Janus en Gerie

18-09-2022
Geplaatst door: Chrystal

Gietwerkjes van onze overleden kat Chester

Marieke heeft voor zowel mij als mijn moeder een prachtig gietwerkje gemaakt als aandenken aan Chester. Het is nog mooier geworden dan ik gehoopt had. We hebben o.a. zijn as en een plukje haar erin laten verwerken, mede als een foto. Het gesprek waarin we onze wensen bespraken was al heel erg fijn. Daarna heeft Marieke nog een 'droog' opzetje gestuurd, waarbij we eventuele gewenste veranderingen konden doorgeven. Tussentijds zijn we ook goed op de hoogte gehouden met mooie foto's en filmpjes van het proces en aan het einde ook weer. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor dit onwijs mooie aandenken en kan het alleen maar aan iedereen aanraden. Nogmaals enorm bedankt, Marieke!

16-09-2022
Geplaatst door: Michelle

Trouwboeket

Marieke heeft ons trouwboeket verwerkt in verschillende prachtige kunstwerken. We zijn echt ontzettend blij met het eindresultaat. Het was heel fijn om van tevoren duidelijke uitleg, en tijdens het hele proces regelmatig een update te krijgen. We zijn echt 100% tevreden en zullen Marieke ook aan iedereen aanbevelen!

17-08-2022
Geplaatst door: Desiree

Review

Marieke heeft een prachtig kunstwerk van ons trouwboeket gemaakt.
Vanaf het allereerste contactmoment tot aan de aflevering van het (prachtige!) eindresultaat is het proces zeer fijn verlopen. Marieke reageerde snel op vragen, heeft geholpen bloemen te vervangen die stuk waren gegaan, deelde de voortgang en foto's van het droogproces. Het eindresultaat was nog mooier dan we al durfde te dromen. Wat onwijs gaaf om zo je trouwboeket vereeuwigd te hebben. Het bij ons bezorgde pakket was een feest om te openen.
We kunnen Marieke alleen maar van harte aanbevelen, dank je wel!

09-07-2022
Geplaatst door: Romy

Bruidsboeket

Mariek heeft mijn bruidsboeket vereeuwigd.
Zij heeft mij door het hele proces meegenomen en geadviseerd wat het mooiste eindresultaat zal hebben.

Het resultaat liegt er niet om ik heb een prachtig bruidsboeket in hexagon vorm ontvangen!!

Een vrouw die haar vak verstaat, ik raad het iedereen aan!! Erg bedankt voor mijn prachtig pronkstuk.

24-06-2022
Geplaatst door: Jamie

Fantastisch aandenken

Tja, wat te doen met ons waanzinnig mooie bruidsboeket… zonde om te laten verwelken!
Na overleg met onze bloemiste op de site van Marieke terecht gekomen en meteen verkocht.
Een vorm en kleur gekozen die bij ons en onze grote dag paste en van Marieke vervolgens diverse opzetjes gekregen. Zo kun je zelf nog meedenken met het eindresultaat. Het is ook mogelijk om persoonlijke items aan het gietwerk toe te voegen.
Tussendoor op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes en toen was het moment daar; we ontvingen het super steady en met aandacht ingepakt. Wat was het een cadeautje om te openen en wat is het resultaat gaaf geworden! Wij zijn heel blij met dit bijzondere aandenken!

31-05-2022
Geplaatst door: Natasja Luberti

Trouwboeket

Super blij met onze bestelling! Het is echt heel mooi geworden en zo kan ik voor altijd mijn trouwboeket bij mij houden! Heel erg bedankt voor de goede zorgen en fijne communicatie