Algemene voorwaarden

Bloemen in epoxyhars

Bloempreparatie. Rouwbloemen in epoxy hars / Trouwboeket in epoxy hars
Bloempreparatie. Rouwbloemen in epoxy hars / Trouwboeket in epoxy hars

*Alle prijzen zijn inclusief BTW

 

*Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, deze kosten zijn te allen tijden voor de klant.

 

*Verzenden zal geschieden via Postnl. Dit kan met standaard pakketpost (€ 7,25) of met aangetekende pakketpost (€ 9,20), beiden zijn met tracktrace code, die ook aan u word doorgegeven.

Indien brievenbuspakket mogelijk is, zal ik dit aangeven.

 

*Gietkunst by Mariek is niet aansprakelijk voor vermist raken, schade of diefstal tijdens de verzendprocedure.

 

*U kunt er ook voor kiezen om de gedenkmaterialen zoals as, foto, haar etc, zelf te komen brengen of het werk zelf op te komen halen. Dit is alleen op afspraak.

 

*Gietkunst by Mariek heeft uitgebreid contact met u, voordat er met de opdracht gestart wordt.

Dit contact kan zijn op afspraak in mijn ontvangstruimte, dan kunt u ook  genoeg voorbeelden bekijken en zullen de mogelijkheden besproken worden. 

Tevens is het mogelijk om telefonisch, via de mail, whatsapp of via de social media kanalen als Instagram en Facebook met mij te communiceren over uw opdracht.

 

*Alle werken worden met veel zorg en met de hand gemaakt. Het kan zijn dat er zeer kleine oneffenheden in het werk kunnen zitten.

bv: luchtbelletjes, stofjes e.d.

 

*Giethars heeft de eigenschap om met de tijd wat te gaan vergelen. In de giethars die Gietkunst by Mariek gebruikt, zit een UV beschermer, die ervoor zorgt dat de vergeling vele malen minder zal zijn, toch zal verkleuring van het produkt in de loop der tijd mogelijk kunnen zijn.

houdt hier voornamelijk rekening mee als u het produkt in de volle zon zet.

 

*Epoxyhars is breekbaar en niet krasvast, houdt hier rekening mee.

 

*Elk werk wordt persoonlijk en in opdracht gemaakt en het is dus niet mogelijk om het produkt te ruilen of uw geld geretourneerd te krijgen.

 

*De foto's en filmpjes van de gedenkwerken zal ik gebruiken op deze website en op mijn social media kanalen. Zit er in de gedenkwerken een foto verwerkt, dan zal ik deze alleen plaatsen met de goedkeuring van de opdrachtgever.

 

*Copyright, alle foto's en werken zijn door Gietkunst by Mariek gemaakt en mogen niet zonder toestemming van Gietkunst by Mariek door anderen gebruikt worden. 

 

 *Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden