gastenboek

89 berichten, 9 pagina's 
« 
05-03-2021
Geplaatst door: Fleur

Marieke heeft voor ons een kleine bol gemaakt ter nagedachtenis aan ons overleden hondje. Vanaf het 1e contact met Marieke hadden wij een warm en persoonlijk gevoel. Het gietwerkje is zelfs mooier als op de foto's en video. We zijn er zo blij mee !

27-02-2021
Geplaatst door: Wendy

Boeket en corsages

Wij hebben onze corsages en het boeket van ons geregistreerd partnerschap door Marieke laten drogen en ingieten.
Het boeket in een keepsake en de corsages in een bol.
Ontzettend blij met de prachtige resultaten!
Het contact met Marieke was heel fijn en aangenaam. Het voelde persoonlijk en vertrouwd.
Via whatsapp hield ze ons op de hoogte en stuurde ze foto’s, erg handig en leuk!
Wij zijn zeer tevreden, echt een aanrader!
Zo kan je de bloemen op een waardevolle manier bewaren.

03-02-2021
Geplaatst door: Fieke Savenije

as-bolletjes

Lieve Marieke,
Ik ben een beetje laat met dit bericht en wil je alsnog heel hartelijk danken voor je mooie werk! Ik ben heel blij dat ik nu na vele jaren iets moois heb weten te bedenken voor mijn vaders as. Dikke zoen !!

28-01-2021
Geplaatst door: Lia

Domtoren

Naar het over lijden van mijn oma wou ok graag iets moois en dat mijn opa en mijn broertje daar bij moest een en ze alle drie uit Utrecht kwamen vond ik het super leuk om iets met de dom te doen en ook nog de kaart van mijn oma er in te verwerken ik ben echt super blij met mijn kunstwerk bedank voor je mooie werk Marieke
Gr lia

26-01-2021
Geplaatst door: Cora

Gedenkwerken 7 stuks!

Na, het overlijden van mijn vader hebben wij als familie allemaal gedenkwerken laten maken. Marieke was in het eerste bezoek al heel fijn om mee te overleggen. Nichtjes die er niet bij konden zijn (Corona tijd) heeft ze uitgebreid mee overlegd.
Ook tussendoor zijn we op de hoogte gehouden. Elk stuk is weer heel anders maar met elkaar zie je dat ze een geheel vormen. Hoe mooi is dat!
Stukken zijn ook mooi ingepakt!

Bedankt!

19-01-2021
Geplaatst door: Daphnd

Lelietjes van Dalen

Ik wist helemaal niet wat ik wilde met de lelietjes van dalen van het rouwboeket en het as, maar Marieke heeft het idee opgedragen om er een takje van as aan toe te voegen die ook de bloemetjes dragen. Ik kon niet wachten om het stuk mee op te halen. Ik ben er erg blij mee! Dankjewel.

15-01-2021
Geplaatst door: Ivonne

Prachtig werk

Lieve Marieke, wat een prachtig werk heb je gemaakt met bloemen uit een rouwboeket.
De bloemen blijven dankzij het droogproces mooi van kleur en vorm. Zo bijzonder dat jij dit kan maken, een blijvende herinnering. Dank je wel! x

25-11-2020
Geplaatst door: Silke

Dankbaar

Marieke,

Wat ben ik dankbaar voor het mooie gedenkwerk wat je voor mij hebt gemaakt.
Augustus dit jaar ben ik mijn vader helaas veel te vroeg verloren..
Via social media kwam ik bij toeval op je pagina terecht. Ik heb je pagina en website bekeken en was verbaasd wat er allemaal mogelijk is om as te verwerken in een mooi werkje wat niet iedereen heeft.
Het heeft inmiddels een mooie plekje gekregen thuis.
Verdriet verwerkt in een mooi gedenkwerk!♡

09-11-2020
Geplaatst door: Maartje

Gedenkstukje hart

Drie maanden geleden heb ik mijn moeder verloren. Veel te jong gestorven aan een oneerlijke strijd.
Via Facebook kwam ik de site van Marieke tegen. Ik wilde graag twee gegoten hartjes met rouwbloemen erin verwerkt en as in de vorm van een vlinder. Dit omdat ik regelmatig een vlinder om mij heen heb. Mijn vader en schoonmoeder ervaren hetzelfde. Bij mijn vader zat er een vlinder in huis en bij mij o.a. op de vensterbank. Tijdens het maken van deze werkjes kreeg Marieke ook een vlinder op bezoek. Erg mooi!
De werkjes zijn ontzettend mooi geworden. 1 staat bij mijn gedenkhoekje en 1 bij het gedenkhoekje van mijn vader. Ze passen mooi in de hand als ik even mijn mama wilt 'vasthouden'. Het geeft mij troost.
Marieke doet dit echt fantastisch mooi. Ze betekent veel voor mensen op deze manier. Prachtig. Blijf deze hobby vooral uitoefenen. Bedankt voor alles!!

09-11-2020
Geplaatst door: Eline Terpstra

50 jarig jubileum

Lieve Mariek,
Ontzettend bedankt voor het mooie kunstwerk die je hebt gemaakt voor mijn ouders hun 50 jarig Huwelijk.
Wij zijn heel blij dat wij zo'n mooi, orgineel, persoonlijk cadeau hebben gegeven voor hun jubileum. Ze waren heel verrast en het kunstwerk met hun trouwfoto heeft een hele mooie plek gekregen in huis. Liefs Eline