gastenboek

89 berichten, 9 pagina's 
» 
02-02-2023
Geplaatst door: Berdien

bruidsboeket

Ik heb mijn trouwboeket door Marieke laten ingieten, en het resultaat is prachtig! Ook erg fijn hoe Marieke mij via foto's en filmpjes op de hoogte hield van de vorderingen. Dank je wel Marieke!

22-12-2022
Geplaatst door: Nadine

Een blijvende herinnering🌺

Lieve Mariek, het wachten en nieuwsgierig zijn naar hoe het zou worden, was het meer dan waard. Wat heb je van mijn bruidsboeket een fantastisch mooi kunstwerk gemaakt🥰

Een prachtige herinnering op een dag om nooit te vergeten.

Dankjewel.
Lieve groetjes, Nadine

13-12-2022
Geplaatst door: Suus

Dankbaar!

Na een korte online zoektocht terecht gekomen bij Marieke. De communicatie verliep meteen al prettig, ook zijn er genoeg opties wat betreft het aanleveren van het boeket, mogelijkheden voor het boeket en de vormen van het gietwerk. Omdat alle opties mij soms wat duizelden, dacht Marieke fijn mee en maakte zij wat opzetjes/voorbeelden om mij te helpen kiezen. Ik werd op de hoogte gehouden tijdens het hele proces. Het gietwerk werd keurig verpakt en verzonden.
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en dankbaar voor alle tijd en moeite die Marieke erin heeft gestoken! Ik kan het iedereen aanraden!

02-12-2022
Geplaatst door: Menakshi

Een prachtige herinnering

Marieke, wat heb je toch weer iets moois gemaakt! Ik ben je ontzettend dankbaar voor het vereeuwigen van mijn trouwboeket. Vanaf het moment dat ik bij je langskwam was het gevoel goed en vertrouwd. De communicatie, afhandeling en service heb ik echt als top ervaren en zou je dan ook altijd aanbevelen. Heel veel dank lieve Marieke! Liefs Menakshi

28-11-2022
Geplaatst door: Linda

Trouwboeket

Wij hebben ons trouwboeket in laten gieten, en wat is een het een prachtig kunstwerk geworden! Heel blij mee om op deze manier de bloemen te kunnen bewaren. Echt een aanrader!

24-10-2022
Geplaatst door: Manon

Schitterend Pronkstuk

Eigenlijk valt er niet veel aan toe te voegen na alle mooie woorden die o.a. hier in het gastenboek vermeld staan. Maar ga het toch proberen. Ook ik heb een mooi stuk om te mogen bewonderen. Niet alleen het gehele stuk maar met verbazing heb ik naar de bloemen gekeken, deze zijn zo goed en mooi gedroogd, de kleuren die bewaard zijn gebleven is waanzinnig. Dit zie je ook meteen weer terug in het kunstwerk, want zo kan het wel genoemd worden.
Ben er blij mee en kan tot oneindig genieten. Ook langs deze weg, enorm dank voor het schitterende pronkstuk waar ik elke dag naar mag / kan kijken!

10-10-2022
Geplaatst door: Denise

Gedenkwerkje

Wij hebben voor mijn moeder een gedenkwerkje laten maken voor haar overleden paard. Marieke heeft er echt een pracht werk van gemaakt. Met stro, haren en manen erin verwerkt. Zo heeft mijn moeder een mooie tastbare herinnering. De communicatie was erg prettig. Heel erg bedankt Marieke!

06-10-2022
Geplaatst door: Gerie van de Ven

Trouwboeket

Wij willen Marieke super bedanken voor haar geweldige werk. Ons Trouwboeket is nu gewoon echt een pronkstuk in huis!! Ook heel fijn dat ze je continu op de hoogte houdt en filmpjes stuurd hoe ze te werk gaat... Ik zou Marieke aan iedereen aanbevelen. Super bedankt. Janus en Gerie

18-09-2022
Geplaatst door: Chrystal

Gietwerkjes van onze overleden kat Chester

Marieke heeft voor zowel mij als mijn moeder een prachtig gietwerkje gemaakt als aandenken aan Chester. Het is nog mooier geworden dan ik gehoopt had. We hebben o.a. zijn as en een plukje haar erin laten verwerken, mede als een foto. Het gesprek waarin we onze wensen bespraken was al heel erg fijn. Daarna heeft Marieke nog een 'droog' opzetje gestuurd, waarbij we eventuele gewenste veranderingen konden doorgeven. Tussentijds zijn we ook goed op de hoogte gehouden met mooie foto's en filmpjes van het proces en aan het einde ook weer. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor dit onwijs mooie aandenken en kan het alleen maar aan iedereen aanraden. Nogmaals enorm bedankt, Marieke!

16-09-2022
Geplaatst door: Michelle

Trouwboeket

Marieke heeft ons trouwboeket verwerkt in verschillende prachtige kunstwerken. We zijn echt ontzettend blij met het eindresultaat. Het was heel fijn om van tevoren duidelijke uitleg, en tijdens het hele proces regelmatig een update te krijgen. We zijn echt 100% tevreden en zullen Marieke ook aan iedereen aanbevelen!