gastenboek

108 berichten, 11 pagina's 
» 
30-11-2023
Geplaatst door: Elina

Hexagon gietwerk trouwboeket

Vorige week mijn gietwerk opgehaald van mijn trouwboeket, het is echt super mooi geworden! Voor de bruiloft een keer langs geweest om alle ontwerpen te bekijken en een leuke uitleg gekregen over het hele proces! Gekozen voor de hexagon omdat daar zoveel opties mee zijn. Gedurende het hele proces op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes van de bloemen en de compositie voor in het gietwerk, echt super fijn! Al met al een heel mooi eindresultaat en goede en fijn updates onderweg!

20-11-2023
Geplaatst door: Suzan

Trouwboeket

2 dagen na mijn bruiloft heb ik mijn trouwboeket bij Marieke langs gebracht. In een fijn gesprek mijn wensen besproken. Na enkele weken kreeg ik een foto hoe mooi de bloemen waren gedroogd. Ook op haar instagram zag ik de bloemen in een filmpje over hoe mooi knisperend droog ze zijn geworden. Marieke berichtte mij over wat mijn verdere wensen waren qua, kleur, vorm, toevoegingen etc. Toen kon het gietproces beginnen. Tussendoor heb ik daar ook een foto en fimpje van ontvangen. Toen alles klaar was kreeg ik bericht met close-up foto's en een filmpje. Het is fijn en snel contact met Marieke, luisterde goed naar de wensen en dacht mee! Elk gietwerk geeft ze persoonlijke aandacht. Het gietwerk zat in een mooie verzorgde doos. En zelfs de bloemen die wel waren gedroogd maar niet meer in het gietmal paste, kreeg ik mee maar huis.
Mijn boeket is prachtig gegoten in de epoxy een geweldige, blijvende herinnering.

30-10-2023
Geplaatst door: Sharina Jonkergouw

Rouw bloem van oma

Wat was ik blij dat ik zo snel geholpen kon worden door gietkunst by Mariek. Ik had een rouw stuk voor mijn oma zelf gemaakt en wilde hier een orchidee van bewaren. Deskundig als dat ze is gaf ze aan dat ik meerdere takken op een donkere koude plek moest bewaren om zo zeker te zijn van een mooi resultaat. Nou dat is niks gelogen ik heb hem vandaag mogen ophalen en ben er onwijs blij en tevreden mee.
Nogmaals dank je wel
Liefs Sharina

11-10-2023
Geplaatst door: Lindy en Koen

Hexagon trouwboeket

Wat een onwijs gave manier om ons trouwboekt tot een blijvende herinnering te verwerken! Het was fijn dat Marieke de tijd nam voor al ons vragen en wensen, zowel bij het bloemen brengen als bij het kunstwerk ophalen.

02-09-2023
Geplaatst door: Ilse

Gietwerk ivm overlijden

Het gietwerk dat ik heb laten maken door Marieke was om aan iemand te geven vanwege een overlijden. Het is het meest bijzondere cadeau dat ik ooit aan iemand heb gegeven. Marieke is een heel fijn mens, denkt goed mee en geeft een kijkje in het hele proces van het maken van het gietwerk. Het is precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had. Dank je wel Marieke!

16-08-2023
Geplaatst door: Renske

Bruidsboeket laten vereeuwigen

Wij wilden een blijvende en tastbare herinnering van het bruidsboeket van onze bruiloft. Zo kwamen we uit bij Marieke, die hiervan een prachtig kunstwerk heeft gemaakt. Het hele proces verliep gemakkelijk en prettig. We werden goed up to date gehouden tijdens het proces en kregen dan ook zo nu en dan foto’s en video’s toe gestuurd.
We zijn echt onwijs blij met het eindresultaat en het kunstwerk heeft dan ook een mooie prominente plek in huis gekregen.
Echt heel erg bedankt Marieke!

10-08-2023
Geplaatst door: Lisa van Vliet - Vollebregt

Prachtig gietwerk van mijn trouwboeket

Enkele jaren geleden kwam in Marieke haar instagram al tegen, toen een bruiloft een tijdje later op de planning stond wist ik het meteen ik wilde mijn boeket laten ingieten. Vooraf heb ik wat informatie opgevraagd en kreeg overal netjes antwoord op, ook met de tip erbij om alvast een plekje te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Ook kreeg ik nog tips doorgestuurd om mijn boeket zo mooi mogelijk te houden, helaas gooide warmte wel een klein beetje roet in het eten. Maar ondanks dat kon Marieke nog genoeg bloemen redden, na het brengen kreeg ik dezelfde avond nog een update met foto's. Later kregen we ook foto's toen de bloemen uit het droog proces kwamen en foto's van het opzetje, een filmpje halverwege het gieten en natuurlijk foto's van toen ze klaar was. Ons gietwerk is toen opgestuurd en meer zeer veel zorg ingepakt, extra leuk de niet gebruikte gedroogde bloemen krijg je gewoon mee gestuurd en ook alle extra's zoals linten stuurt ze netjes mee terug. Wij zijn er super blij mee en gaan het gietwerk een mooi plekje in huis geven!

03-08-2023
Geplaatst door: Ivanka

Trouwboeket

Ik kreeg van mijn dochter mijn trouwboeket overnieuw toen we 25 jaar getrouwd waren. En ik wilde iets hebben als aandenken. En niet wat ik 25 jaar geleden had. Via het internet kwam ik bij Marieke uit. Haar site zag er goed uit. Na informatie te hebben gekregen. Ben ik naar haar toe gegaan. En wat werd ik goed en netjes geholpen. Ze legde alles heel goed uit en wat was ze vriendelijke. Ik kon niet kiezen want alles was leuk. Ze nam de tijd. En toen ik toch wilde wisselen was dat geen probleem. Het hele proces houd ze je op de hoogte met foto's en een filmpje. Zelfs het eind resultaat krijg je via een filmpje. En wat was het mooi geworden. Heb voor op tafel een wachinelichthouder gedaanen zo gaaf geworden. En voor op mijn kast een bloemstuk met foto. Alles zag er perfect uit. Ben er erg blij mee. Zal Marieke echt aanraden bij anderen.

27-06-2023
Geplaatst door: Saskia Suvaal

Gedenkhartjes

Wat zijn we blij met onze gedenkhartjes!
Het is een mooie.herinnering aan een byzondere man.
En precies geworden zoals we voor ogen hadden.
Het overlijden van onze vader en man kwam toch onverwacht en wat is het mooi dat we nu zo'n mooi hartje hebben.
Hij was bloemist en had dit zeker heel mooi gevonden!
Marieke heeft snel contact met ons opgenomen na.onze vraag of we bij haar terecht konden voor iets moois met onze bloemetjes erin verwerkt.
De dag erna konden we de bloemen al brengen en vertelde ze ons hoe het proces tot aan het hartje verloopt.
Via de app werden we netjes op de hoogte gehouden met tuasendoor nog een opzetje van de indeling van de hartjes en later nog eeen filmpje met het hars gieten.
Erg fijn om zo op de hoogte gehouden te worden.
Vandaag konden we onze hartjes halen ..en wat zijn ze mooi geworden !zorgvuldig verpakt echt met liefde verzorgd.
Marieke, dank.je wel voor je begrip en.je.mooie.kunstwerkjes met onze.bloemetjes.

27-06-2023
Geplaatst door: Ellen Pullens

Trouwboeket

Ik wilde graag iets blijvends van mijn bruidsboeket en kwam zo op de website van Mariek terecht. Het resultaat prachtig. Echt de sfeer van het boeket waar ik nu elke dag van kan genieten. Ook het contract is erg prettig verlopen. Goede communicatie en ook gewoon erg gezellig en persoonlijk!